image
image

O nama

Svečana sala Belvedere deo je poznatog turističko-ugostiteljskog objekta Silver Lake Resort (garni hotel Danubia Park, restoran Sidro, brod Silver Star, Aqua Park) na Srebrnom jezeru i namenjena je organizaciji privatnih i korporativnih proslava: svadbi, venčanja, rođendana i krštenja kao i poslovno važnih datuma.

Smeštena tik uz obalu, svečana sala Belvedere pruža čaroban pogled na samo jezero i okolinu što daje posebnu atmosferu svakoj svečanosti. Moderan i elegantan prostor kojim dominira bela boja, može biti upotpunjen dodatnom dekoracijom po vašoj želji. Kapaciteta je od 100 do 250 sedećih mesta, odnosno 500 stojećih.

Za proslave sa manjim brojem zvanica na raspolaganju vam je naš restoran Sidro kao i brod Silver Star, posebno atraktivan za romantične ceremonije venčanja uz plovidbu po Dunavu.

Svečana sala Belvedere poseduje vrhunsku rasvetu i ozvučenje, klimatizovana je, a u njenom sklopu nalazi se i prostorija koja može, shodno vašim potrebama, da bude sala za odmor ili igraonica za decu. Parking sa 100 mesta garantuje komforan prilaz objektu. Uz višegodišnje iskustvo u organizaciji ugostiteljskih i turističkih sadržaja, visoko profesionalno osoblje je još jedan atribut koji s ponosom ističemo.

Ukoliko svečanu salu Belvedere izaberete za svoje svadbeno veselje, pružićemo vam maksimalnu podršku u odabiru najboljih organizacionih rešenja. Svojim preporukama možemo da vam pomognemo u izboru dodatne dekoracije, muzike i fotografa ili da ih angažujemo umesto vas. Za mladence smo pripremili apartman u hotelu Danubia Park i besplatno noćenje, kao i posebne pogodnosti za zvanice. Udaljen samo 150 metara od svečane sale Belvedere i kapaciteta 125 kreveta, garni hotel Danubia Park pružiće vam pun komfor i udobnost tokom boravka na Srebrnom jezeru.

Naše iskustvo, kapacitete i ideje pretočićemo u samo jedan cilj – da vama i vašim gostima taj dan bude i ostane najlepša uspomena!